Invitasjon til Klubbutvikling og sosial samling

Skrevet av: , publisert 27.01.2015

Hvor ønsker du at YBBK skal være om noen år? Vet du hva status for klubben er idag? Målet med kvelden, i tillegg til å ha det hyggelig, er å finne ut hva medlemmene ønsker med klubben fremover.

Kvelden starter med en kort gjennomgang av status, før det blir diskusjoner i grupper. Forslag vil bli prioritert og fremdriftsplaner lagt. Ragnhild Riis og Andre`Wallace- vil veilede oss gjennom klubbkvelden. Spillerne blir med på første del av møtet. Etterpå kan de spille/trene i hallen. 

Dette blir en sosial kveld hvor man kan bli bedre kjent med hverandre på tvers av lag og roller i klubben. 

Erfaring fra andre klubber har vist at slike klubbutviklingskvelder har vært svært givende for alle som deltar og ikke minst for klubben. Deltakerne pleier ofte å overraske med ideer og planer for klubben som de ønsker å gjennomføre – gjerne sosiale tiltak for alle i klubben eller lignende. I tillegg blir det skapt en god kontakt mellom forbund og klubb. Forbundet får en innsikt i klubbens status og mål, mens klubben kan dra nytte av kompetansen som ligger i basketballforbundet samt muligheter som finnes i Norges Idrettsforbund.

Hjertelig velkommen!

 

Vennlig hilsen

Styret i YBBK

 

Dato: Fredag 13. Februar 2015

KL.: 17:00-20:00 + litt tid til oppsummering

Sted: Sandslihallen

Gratis matservering

Inviterte: Alle i klubben fra U 13 og eldre (spillere, foreldre, trenere, oppmenn, styret og andre engasjerte i Ybbk)

Arrangør: YBBK og NBBF ved aktivitetskonsulent Ragnhild Riis og Andre` Wallace, ny klubb- og trenerkoordinator i Region Vest.

Påmelding: ingen bindende, men på grunn av mat ønskes tilbakemelding på Ybbk’s hjemmeside innen tirsdag 10. februar. Meld på under påmeldingslinken til venstre, eller trykk her.

 

 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer